Skip to content

JL TIMMERHUS Nytillverkning och restaurering av timmerhus

Välkommen till
JL Timmerhus AB!

På JL Timmerhus kombinerar vi hantverksskicklighet och passion för byggnadsvård för att bygga nya timmerhus och restaurera äldre hus och byggnader. Tillsammans med våra kunder samarbetar vi för att bevara vårt gemensamma kulturarv.

Om oss

JL Timmerhus AB drivs av Johannes Larsson, utbildad timmerman och snickare med över 15 års erfarenhet inom branschen. Johannes och hans medarbetare har specialiserat sig på att bygga och restaurera timmerhus, med ett särskilt fokus på byggnadsvård och bevarande av traditionella och hållbara byggmetoder. Timmerhusen byggs hantverksmässigt med stockarnas naturliga form bevarad.

Kvalitet och hållbarhet

För oss på JL Timmerhus står kvaliteten i centrum. Vi väljer ofta ut timmer redan i skogen till våra projekt, och sågar och hyvlar en stor del av virket själva. Vi tror starkt på hållbarhet och strävar efter att våra timmerhus och byggnader vi restaurerar ska stå emot tidens tand, samtidigt som de hyllar och bevarar det svenska kulturarvet.

JL Timmerhus
IMG_7775

Våra tjänster

Vi erbjuder en rad tjänster som omfattar allt från nybyggnationer av timmerhus till noggranna restaureringsprojekt.

Vårt arbetsområde är främst Örebro län med omnejd, men vi är också flexibla för att bygga och leverera timmerhus över hela Sverige. Varje projekt vi tar oss an genomsyras av vår omsorg om detaljer och kvalitet, från val av råmaterial till slutgiltigt utförande.

Exempel på tjänster vi erbjuder:

• Nybyggnation av timmerhus

• Lagning byte av stockar i befintliga byggnader.

• Flyttning av timmerhus

• Fasadarbeten

• Grund- och murningsarbeten.

• Lerklining och putsarbeten

• Takomläggningar

Referensprojekt

Här kan ni se bilder från åtskilliga olika uppdrag och projekt vi utfört. 

Kontakta oss

Är du intresserad av att bygga ett nytt timmerhus, bygga till ditt befintliga hus eller behöver du professionell hjälp med att restaurera ditt hus?

Kontakta oss på JL Timmerhus.

JL Timmerhus

Kontaktformulär

Namn *
E-post *
Meddelande